CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Posta gazetesinde okumuştum yazıyı. Yazmak zor geldi ve kısa bi google araştırması. Buyrun... Bu arada bunu bende deniyeceğim en yakın sürede. Yurt dışından yakında getirttiriyorum. İnşallah sonuç verir. 5-6 kilo vermem lazım 0_o 9 günde 2.5 kilo veren su yok satıyor Avrupa da satışa sunulan 'Mincir'adlı suyun 9 günde 2.5 kilo verdiği iddia ediliyor.Bünyesinde 10 çeşit bitki özü olan 'Mincir' ,özel bir yöntemle hazırlanıyor ve reçetesiz satılıyor.Ve şimdi Türkiye dört gözle bu suyun satışını bekliyor! Avrupa ülkelerinde kısa süre önce satılmaya başlayan 'Mincir' adlı su,zayıflatıcı özelliğiyle bir anda gündeme oturdu.Eczane ve doğal ürünler satan mağazalardan reçetesiz alınan' Mincir'in ' 9 günde zayıflatmayı iddia ettiği söyleniliyor.Mincir den günde 1 şişe çiliyor.Mincir 'in yarım litrelik şişesi gün içinde yudum yudum içilerek tüketiliyor. 10 çeşit bitki birarada Pembe renkli ' Mincir 'in tadı şekerli.Bünyesinde 10 çeşit bitki özü bulunan 'Mincir' NANO teknoloji adı verilen bir yöntemle laboratuvarda hazırlanıyor.Aralarında Fransa ,İtalya ve İngiltere' nin de bulunduğu Avrupa Birliği ülkelerinde medyanın geniş yer ayırdığı zayıflatan suya hanımlar büyük ilgi gösteriyor.Mincir in türk pazarına girmek için hazırlık yaptığı öğrenildi. Kaynak: Posta[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Kesin bi yan etkisi vardır bunun hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yahu neden herşey kilo verdirmek için özel olarak yapılıyo. kilo aldırıcı su istiyoruz! 54 kiloyum ulan![signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 euah gelir 1 hafta 2 hafta cok satılır sonra kimse almaz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Black-ice, 16 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki: yahu neden herşey kilo verdirmek için özel olarak yapılıyo. kilo aldırıcı su istiyoruz! 54 kiloyum ulan! Gel baba ya hortumlayak benden biraz. ? He olurmu :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bunun yerine kefir için daha güzel,daha saglıklı zayıflayacagım dıye ınsanlar saglıklarını kaybedıyorlar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Apache, 16 Ağustos 2005 17:11 tarihinde demiş ki: bunun yerine kefir için daha güzel,daha saglıklı zayıflayacagım dıye ınsanlar saglıklarını kaybedıyorlar Kefir içtim valla. Bozuk süt gibi tadı var :yapma::([signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 16 Ağustos 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: CaNNi, 16 Ağustos 2005 17:11 tarihinde demiş ki: said: Black-ice, 16 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki: yahu neden herşey kilo verdirmek için özel olarak yapılıyo. kilo aldırıcı su istiyoruz! 54 kiloyum ulan! Gel baba ya hortumlayak benden biraz. ? He olurmu :-) gelecek o teknoloji bir gün. bende kilo alıcam sonunda.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Black-ice, 16 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki: yahu neden herşey kilo verdirmek için özel olarak yapılıyo. kilo aldırıcı su istiyoruz! 54 kiloyum ulan! evet abi, biz hangi camii'nin kedisine kış demişiz ki? kilo aldırıcı su istiyoruz ![signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: CaNNi, 16 Ağustos 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Kefir içtim valla. Bozuk süt gibi tadı var :( sütün mayalanmışı zaten.ama çok sağlıklı ayran gibi düşünüp içeceksin.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tadı çok kotudur o suyun yaf =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Akerfeldt, 16 Ağustos 2005 17:14 tarihinde demiş ki: tadı çok kotudur o suyun yaf =/ Yazdığına göre şekerli bi tadı varmış :utaniem:[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Black-ice, 16 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki: yahu neden herşey kilo verdirmek için özel olarak yapılıyo. kilo aldırıcı su istiyoruz! 54 kiloyum ulan! iyi böle alınca vermek isteyeceksin aehuaz[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla sağlıksız kilo almanın çeşitli yolları var. Bol yağlı ve mayonezli patates ile ekmek mesela her gün bir öğün. Ama ondan sonra şekilsiz bir vücudunuz olur. Adam gibi kilo almak için sanırım diyetisyen en iyis.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yalan bunlar fake fake inanmayın :horace: ayrıca evet bende aldırıcı istiyom bu ne yaw 1.80 i geçik boy war lise hazırlıktan beri 60 kiloyum aaaaaaa[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 diyetisyene gittim beceremedim diyet yapmayı. en iyisi body yapmak 3 ayda 61 kilo olmuştum 55'den sonra öss geyiğine bıraktım ama. neyse dağıtmayalım konuyu. kilo verecek insanlar daha.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Ardeth, 16 Ağustos 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Valla sağlıksız kilo almanın çeşitli yolları var. Bol yağlı ve mayonezli patates ile ekmek mesela her gün bir öğün. Ama ondan sonra şekilsiz bir vücudunuz olur. Adam gibi kilo almak için sanırım diyetisyen en iyis. yok abi alamayan alamıyo.. ben uzu süre fast food'la beslendim.. sabah poğaça diğer iki öğün fast food.. hiç etki etmedi.. bünye meselesi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet öyle o bi laf vardır ya su içsem yarıyo. ben günde 2 paket cips bitiren adamım ama yaramıyo. hareketli olmakla falan da alakası var tabi. ben öyleyim mesela. body diyorum ben yine tabi ben protein tozu falan da kullandım. bu sene azimliyim başarıcam.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: MartinLGore, 16 Ağustos 2005 17:23 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 16 Ağustos 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Valla sağlıksız kilo almanın çeşitli yolları var. Bol yağlı ve mayonezli patates ile ekmek mesela her gün bir öğün. Ama ondan sonra şekilsiz bir vücudunuz olur. Adam gibi kilo almak için sanırım diyetisyen en iyis. yok abi alamayan alamıyo.. ben uzu süre fast food'la beslendim.. sabah poğaça diğer iki öğün fast food.. hiç etki etmedi.. bünye meselesi.. Valla ben öyle besleniyorum. Hergün dublex seçim çikın royel ye bak nasıl alıyon :-) Elma dilimli patates ve yanına barbekü sosunu unutma! :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Doğum Günümde Gelebilecek Hediyelerin Arasına Girdi :) Sizde yollarsınız....[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Zuhaha. Ev hanımlarının takıldığı bi site buldum. Yazılıları okuyun pls :D http://www.afiyetolsun.net/afiyetforum/asp/mesaj.asp?id=347[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: CaNNi, 16 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki: 9 günde 2.5 kilo veren su yok satıyor Sağlıklı kilo kaybına benzemiyor,zayıflama esnasında vucutta kırışıklıklar belirlenebilir daha kötüleride olabilir[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 reklamlar havada uçuşmuş hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Masteis, 16 Ağustos 2005 17:34 tarihinde demiş ki: said: CaNNi, 16 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki:9 günde 2.5 kilo veren su yok satıyor Sağlıklı kilo kaybına benzemiyor,zayıflama esnasında vucutta kırışıklıklar belirlenebilir daha kötüleride olabilir Ben şuan spor yapıyorum zaaten. Sanmıyorum böyle bişey olcağını. :utaniem: Yanılıyormuyum yoksa. Bu arada suyun resmi :D şimdiden içesim geldi :P [signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: BeramusI Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)[Bu mesaj CaNNi tarafından 16 Ağustos 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj CaNNi tarafından 16 Ağustos 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yok kardeşim olmaz böyle birşey hiçbizaman böyle az ve yararlı bişi olmadı olmicak kasın zayıflayın (kendim de zayıf olsam lol)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar